UUSI KOSMETOLOGIMME ELLI

Heippa!
Olen Elli Mannoja, keväällä 2017 valmistunut SKY-kosmetologi. Täysipäiväisesti olen tehnyt kosmetologin töitä syksystä 2017 asti ja Beauty Spa Sveitsissä kesäkuusta 2018 alkaen parina päivänä viikossa. Osaamisalaani kuuluu perushoitojen lisäksi sokeroinnit ja ripsien kestotaivutus. Haluan saada asiakkaani aina hyvälle mielelle, rentoutuneeksi sekä tuntemaan olonsa arvokkaaksi. Käyn säännöllisesti kouluttautumassa ja kehittämässä taitojani, jotta voin tarjota asiakkailleni vain parasta, uusimpien trendien mukaan.

Aloitustarjouksena haluan tarjota teille kaikille -10% kaikista hoidoistani kesä- ja heinäkuun ajan! Muistathan mainita koodin 'avajaistarjous' varausta tehdessäsi :).

Ota hetki omaa aikaa ja tule hemmoteltavaksi!

CYMERA_20180525_164911.jpg
Jutta Järvenpää