Kasvohoidot

Kasvohoidot

Löydät oheisesta listasta kaikki hoitomme. Voit varata ajan varauspalvelustamme täältä.

 

Kasvohoidot Guinot tai Massada-tuotteilla

Voit valita kummalla tuotesarjalla hoidot tehdään.

Nuoriso ihonpuhdistus 65€, kesto 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen tai ultraääni),
naamio, loppuvoide

Täydellinen Kasvohoito 92€, kesto 90min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaaninen), kulmien
siistiminen, hieronta, naamio, loppuvoide

Ultraääni ihonpuhdistus 78€, kesto 75min
sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultraäänellä, kulmien siistiminen,
hieronta, naamio, loppuvoide

Timanttihionta 78€, kesto 75min
sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus timantilla, kulmien siistiminen,
hieronta, naamio, loppuvoide

Rentouttava kasvohoito 65€   kesto 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio,
loppuvoide

Ihonpuhdistus 69€, 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus (mekaaninen, timantti tai
ultraääni), naamio, loppuvoide

Lisäpalveluna ultraääni, mekaaninen tai timanttihionta 15€

KASVOHOITOJEN LISÄPALVELUT

  • Kestoväripaketti 25€
  • Kulmien kestovärjäys 18€
  • Ripsien kestovärjäys 15€
  • Ultraääni tai timanttihionta 15€
  • Mekaaninen ihonpuhdistus 15€
  • Guinot tuotesarjan silmäympäryshoito 40€

Massada Bio Cellular kasvohoito 105 €, kesto 1 h
Elvyttävä kasvohoito EcoCert – sertifioiduilla luonnonkosmetiikkatuotteilla. Iho on hoidon jälkeen sävyltään tasainen, heleä ja täydellisen kosteutettu. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Massada Hyaluronic Acid kasvohoito 105€, kesto 1 h
Kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta suojaava kasvohoito aikuiselle iholle. Sisältää kasvokuorinnan, kasvonpiirteitä välittömästi kohottavan hieronnan sekä elvyttävän ja syväkosteuttavan harsonaamion. 

Massada-erikoiskasvohoidot

 

Hydradermie Youth 105€, kesto 1 h
Kauneustavoite: puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho. Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
 
Hydradermie Lift 105€, kesto 1 h
Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho. Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito, jossa käytetään Hydraderm Cellular Energy -laitteen lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa käytetään ihoa elvyttäviä, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Hydradermie Superior 147€, kesto 105 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho. Täydellinen kasvohoito, jossa yhdistyvät kaikki Hydraderm Lift -laitteen monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellista kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot sekä erikoisampullit.

Eye Logic -silmänympäryshoito 80€, kesto 50 min
Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivät katse. Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, siksi se tarvitsee oman erikoishoitonsa. Eye Logic poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin ionisaation Hydraderm Cellular Energy -laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.
• Eye Logicin voi yhdistää kaikkiin kasvohoitoihin n. 30 min 50 €

Aromatic 83€, kesto 45 min
Kauneustavoite: Kuulas, kaunis ja rentoutunut iho. Rentouttava hierontahoito, jossa eteeristen öljyjen tuoksumaailma saa aikaan autuaallisen hyvän olon. Hoidossa käytetään juuri sinun ihotyyppisi mukaisia aromaattisia hoitotuotteita. Hoito sisältää kuorinnan, erikoisöljysekoituksen, erikoishieronnan, kasviuutenaamion ja loppuvoiteet.

Hydra Peeling 98€, kesto 1 h
Kauneustavoite: virkeä ja säteilevä iho. Guinot´n viimeisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito vähentää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ihon sävyä sekä vähentää liikapigmentoitumista. Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidosta saatavana kaksi erilaista menetelmää, joista hoidon yhteydessä valitaan asiakkaalle oikea vaihtoehto. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Liftosome 98€, kesto 1 h
Kauneustavoite: Kiinteämpi ja nuorekkaampi iho. Kohottava erikoishoito, jossa lämpönaamion avulla kiinteytetään kasvonpiirteitä ja erikoishieronnan avulla imeytetään aktiiviaineita. Kasvot saavat uutta energiaa ja nuorekkaamman ilmeen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tehotiivisteen, lämpönaamion, kiinteyttävän hieronnan ja loppuvoiteet.

Age Summum 98€, kesto 1 h
Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho. Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, jonka jälkeen iho hehkuu ääretöntä kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-ageing-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.
 

Guinot-erikoiskasvohoidot