Kasvohoidot

Kasvohoidot

Löydät oheisen listasta kaikki hoitomme. VOIT Varata Ajan varauspalvelustamme täältä .

 

Kasvohoidot Guinot-ihonhoitosarjallaNuoriso ihonpuhdistus 65 €, kesto 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus,
naamio, loppuvoide

Täydellinen Kasvohoito 92 €, kesto 90min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien
siistiminen, hieronta, naamio, loppuvoide

Ultraääni ihonpuhdistus 78 €, kesto 75min
sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus ultraäänellä, kulmien siistiminen,
hieronta, naamio, loppuvoide

Timanttihionta 78 €, kesto 75min
sis. alkupuhdistus, ihonpuhdistus timantilla, kulmien siistiminen,
hieronta, naamio, loppuvoide

Rentouttava kasvohoito 65 € kesto 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio,
loppuvoide

Ihonpuhdistus 69 €, 60min
sis. alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus (mekaaninen, timantti tai
ultraääni), naamio, loppuvoide

Lisäpalveluna ultraääni, mekaaninen tai timanttihionta 15 €

KASVOHOITOJEN LISÄPALVELUT

  • Kestoväripaketti 25 €

  • Kulmien kestovärjäys 18 €

  • Ripsien kestovärjäys 15 €

  • Ultraääni tai timanttihionta 15 €

  • Mekaaninen ihonpuhdistus 15 €

  • Guinot tuotesarjan silmäympäryshoito 40 €


 

Hydradermie Youth 102 €, kesto 1 h
Kauneustavoite: puhdas, kosteutettu ja rauhallinen iho. Monipuolinen kasvohoito, hinta voima Hydraderm Cellular Energy -laitteella tehtäväissä hoito-osuuksissa. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan räätälöidysti ihotyypin mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistus, kuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.
 
Hydradermie Lift 102 €, kesto 1 h
Kauneustavoite: Kiinteä ja nuorekas iho. Kiinteyttävä ja kohottava kasvohoito ,. Hydraulinen Cellular Energy -laista lihasstimulaatiotoimintoa. Hoidossa iho elvyttävät, uudistavia ja kiinteytettäviä tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistus, kuorinnan, lymfakierron aktivoinnin, kasvolihasten stimulaation, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Hydradermie Superior 147 €, kesto 105 min
Kauneustavoite: Puhdas, kosteutettu, kiinteä ja nuorekas iho. Täydellinen kasvohoito, yhdistää kaikki Hydraderm Lift -laitteet monipuoliset hoitotoiminnot. Hydraderm Lift Deluxe on todellinen kasvohoitojen aatelia. Hoito sisältää Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift -hoidot ja erikoisampullit.

Eye Logic -silmänympäryshoito 80 €, kesto 50 min
Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivät katse. Silmänympärysiho on ohu lisää ja herkempää kuin muu kasvojen iho, on se tarvitsee oman erikoishoitonsa. Silmälogiikka ja turvajusta ja häivyttää tummia silmänalusia ja tasoittaa ilmejuonteita. Hoito sisältää hoitogeelin ionisaation Hydraderm Cellular Energy -laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.
• Eye Logicin voi yhdistää koko kasvohoitoihin n. 30 min 50 €

Aromaattinen 81 €, kesto 45 min
Kauneustavoite: Kuulas, kaunis ja rentoutunut iho. Rentouttava hierontahoito, eteeristen öljyjen tuoksumaailma saa aikaan autuaallisen hyvän olon. Hoidossa oik juuri sinut ihotyyppisi mukaisia aromaattisia hoitotuotteita. Hoito sisältää kuorinnan, erikoisöljysekityksen, erikoishieronnan, kasviuutenaamion ja loppuvoiteet.

Hydra Peeling 95 €, kesto 1 h
Kauneustavoite: virkeä ja säteilevä iho. Guinot´n lastisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava erikoiskasvohoito. Se sopii kaikille ihotyypeille ja lisää pehmeämmän vaihtoehdon medikaalisille kuorintahoidoille. Hoito käyttää ikääntimise merkkejä, kirkastaa ihon sävyä ja lisää liikapigmentoitumista. Näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidosta saatavana kaksi erilaista menetelmää, joka on hallussaan oikeaa vaihtoehtoa. Hoito sisältää alkupuhdistus, kasvojen kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

Lift Summum 95 €, kesto 1 h
Kauneustavoite: Kiinteämpi ja nuorekkaampi iho. Kokonaisvaltainen, kiinteyttävä kasvohoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hoidon erikoisuutena on kaksoiskuorinta, on aktivoiva ja kohottava hieronta ja täsmätuote rypyille. Lopputuloksena kiinteämpi, kirkas iho ja kohonnut ilme! Manuaalinen, käsin tehtävä erikoiskasvohoito. Hoitokäyntiin varattava aika 1 h.

Age Summum 95 €, kesto 1 h
Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho. Tehokkaasti ihoa silottava C-vitamiinihoito, päivä jälkeen iho hehkuu ääretön kauneutta. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-aging-hieronta ja ainutlaatuinen seeruminaamio. Hoito sisältää voimallisen kuorinnan, C-vitamiiniseerumin, anti-aging-hieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteet.
 

Guinot-erikoiskasvohoidot