Microblading

Microblading

Voit varata ajan varauspalvelustamme täältä.

 

Microblading-kulmat

Microblading kulmat 239€
(sis. kulmien muotoilun, nyppimisen ja microblaidingin ja vahvistus yhden kuukauden päästä)
• Vahvistus 6kk sisään 100€
• Muualta tulevan vahvistus 6kk sisään 150€

• Vahvistus 7 - 9 kk sisään 130 €

• Vahvistus 10 - 12 kk sisään 150 € 

 

Microbladingiin valmistautuminen

 

1.  VALMISTAUDU PIENEEN PUNOITUKSEEN
On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen, mutta kannattaa varautua pieneen punoitukseen, sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen. 

2. TULE TOIMENPITEESEEN KEVYELLÄ  MEIKILLÄ TAI ILMAN MEIKKIÄ
Pyydämme ettet käyttäisi raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide on.  Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok, mutta suosittelemme kuitenkin, ettet laittaisi kulmiisi yhtään meikkiä. 

3. OLE VAROVAINEN SEURAAVIEN LÄÄKITYSTEN KANSSA
On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Suosittelemme välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

4. ÄLÄ KÄYTÄ ALKOHOLIA ENNEN TOIMENPIDETTÄ
Olisi hyvä, jos et käytä minkäänlaista alkoholia 48h ennen toimenpidettä.  Jos olet käyttänyt suuria määriä alkoholia yhtä päivää ennen toimenpidettä, suosittelemme siirtämään aikaasi.

5. VÄLTÄ TUOTTEITA JOISSA ON RETIN A:TA (TRETINOIINIA)
Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen microblading toimenpiteeseen tulemista. Tämä koskee vain kulmien aluetta. Tämä koskee myös tuotteita jotka sisältävät A-vitamiinia.  

 6. VÄLTÄ AHA IHONHOITO-TUOTTEITA ENNEN TOIMENPIDETTÄ
Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.  

7. JOS OLET VERENLUOVUTTAJA
Älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on.  Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä. 

8. KULMAKARVOJEN POISTO TAI NYPPIMINEN
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä. 

9. OLE AVOIN ALLERGIOISTASI JA KROONISISTA SAIRAUKSISTASI
Kerro microblading-tekijällesi kaikki asiat, joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä ja kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla on tai voi olla.  Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, joilla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi ( myös raskaus yms.)