ThinkstockPhotos-654839910.jpg

Tuotteet

 

Edustamme Guinot ja Massada -tuotesarjoja sekä käytämme niitä hoidoissamme.


Guinot-tuotteet

Brändi, joka on syntynyt kauneushoitolan sydämessä
GUINOT-hoitometodit ja ainutlaatuiset aktiiviaineyhdisteet palkitsevat uskollisen käyttäjän tuloksellisuudellaan. Tiivis yhteistyö kosmetologien kanssa takaa sen, että erikoishoitomme ja ihonhoitotuotelinjamme vastaavat ajan haasteisiin ja ihastuttavat laatutietoisia asiakkaitamme vuosi toisensa jälkeen.

Kaikki sai alkunsa...
Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Guinot perustettiin vuonna 1963: perustaja Rene Guinot oli kemian insinööri. Vuonna 1965 Mr. Guinot kehitti maailman ensimmäisen ihonhoitolaitteen CATHIODERMIE:n, joka mullisti kauneusmarkkinat: Galvaanisen virran hoitovaikutus valjastettiin kosmetologin käyttöön ja saavutettiin ennen näkemättömät tulokset. 

Ammattitaitoista ihonhoitoa
Farmasian tohtori, Jean Daniel Mondin otti yrityksen haltuunsa vuonna 1972: tieteeseen pohjautuvan ammattitaitoisen ihonhoidon filosofia saa alkunsa.  J.D Mondin teki alkuaikoina tiivistä yhteistyötä isänsä, plastiikkakirurgi Maurice Mondinin kanssa. Mondinin pitkäjänteinen työ tuotekehityksen parissa näkyy tuotesarjan jäljittelemättömissä, korkealaatuisissa aineyhdistelmissä, joiden häikäisevät vaikutukset ja tulokset ovat kiistattomia.

Kuluneen 40 vuoden ajan GUINOT on levittänyt ammattitaitoisen ihonhoidon sanomaa 11 000 kauneushoitolan ja span voimin, 70 maassa ympäri maailmaa.

 

ThinkstockPhotos-sb10061022an-001_1.jpg
 

Massada-tuotteet

INSPIRAATIOTA LUONNOSTA
Massada The Natural Therapy on uusi konsepti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa. Sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Massadan ihonhoitotuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa vain parhaista luonnon raaka-aineista.

MULTISENSORINEN TUOTELINJA
Terve, vahva ja kaunis iho heijastaa kehon hyvinvointia ja mielen rauhoittumista. Massadan korkealaatuiset tuotteet tasapainottavat ihon epätasapainotiloja ja herättävät aisteja. Miellyttävät tuoksut ja multisensoriset koostumukset perustuvat käyttämiimme raaka-aineisiin - bioteknologia, kasviuutteet, vitamiinit, Kuolleen meren suola ja muta, eteeriset öljyt ja kukkaisvedet -  aktiiviset raaka-aineet korkeina pitoisuuksina kuten lumipisara, muskotti, helmiäistä, kolloidinen kulta ja itämaiset sienet.

AMMATTIKOSMETIIKKAA
Massada tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja hoitoja, jotka takaavat kauneushoitolan tai esteettisen klinikan toiminnan kehityksen ja kannattavuuden. Kuorinnat ja puhdistusmaidot, korkealaatuiset anti-aging -tuotteet ja tehokkaat vartalonhoitotuotteet ovat osa ammattilaisen portfoliota. Olemme yhteistyökumppaneina ihonhoidon ammattilaisille, autamme ja neuvomme mielellämme kaikissa brandiin tai tuotteisiin liittyvissä asioissa. Koko organisaatio on orientoitunut takaamaan asiakkaiden tyytyväisyyden. Kokonaisvaltainen ihonhoito heijastuu brandin imagossa - niin tuotteissa, esitteissä kuin pakkauksissa.

MASSADAN TAKUU LAADUSTA
Erinomaisuus määrittelee Massadaa. Työmme perustuu tarkkoihin menetelmiin ja laatustandardeihin jokaisessa työvaiheessa sekä ympäristön suojeluun.

Varaa aika hoitoon  →